Ами за мен лично смяната не е трудна.Филтъра е на бързи връзки и е хванат с една планка за купето.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 145-146, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеСпоред мен ще станат. Но гледай да са от същата година. На новите казанчето за хидравличната течност е отгоре на помпата и вероятно самата помпа е различна, но може да бъркам.Alfa Romeo 145 1997 1.4 TSpark 103 h.p.
Comment
-
Здравейте,някой може ли да ми каже на 145-цата къде мога да погледна номера на боята.Търсих го и в багажника и по вратите,но нищо не намерих.Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex...Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
Comment
-
Колеги, тези дни съм намислил смяна на свещи и се чудех няколко неща. Първо дали има смисъл да слагам НГК, които на теория би трябвало да държат по 100 хил., ама не е ясно колата дали ще издържи толковаНамерих комплект големи и малки за 150 долара Денсо по-добри ли са като пърформънс. Тях ги има за 108 долара комплекта. Как ви се виждат тези цени? Има ли смисъл да се сменят и малките свещи, след като тук форумни корифеи поддържат тезата, че едва ли не функцията на малките клони към нула в актуалните конфигурации на Туин Спарк. Има ли проблем да се сменят поетапно-първо големите и после малките. Или малките да са бюджетни.
Най-вече бих се радвал на препоръки за марки и модели. Колата е от подписа 146 2ка бензин без газ.
(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщениеКолеги, тези дни съм намислил смяна на свещи и се чудех няколко неща. Първо дали има смисъл да слагам НГК, които на теория би трябвало да държат по 100 хил., ама не е ясно колата дали ще издържи толковаНамерих комплект големи и малки за 150 долара Денсо по-добри ли са като пърформънс. Тях ги има за 108 долара комплекта. Как ви се виждат тези цени? Има ли смисъл да се сменят и малките свещи, след като тук форумни корифеи поддържат тезата, че едва ли не функцията на малките клони към нула в актуалните конфигурации на Туин Спарк. Има ли проблем да се сменят поетапно-първо големите и после малките. Или малките да са бюджетни.
Най-вече бих се радвал на препоръки за марки и модели. Колата е от подписа 146 2ка бензин без газ.
Първоначално публикувано от RahzeL Покажи съобщениеМоля ви някой да ми каже какъв е фреона на климатика на 145 98 1.4 тсFiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex...Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
Comment
-
Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщениеКолеги, тези дни съм намислил смяна на свещи и се чудех няколко неща. Първо дали има смисъл да слагам НГК, които на теория би трябвало да държат по 100 хил., ама не е ясно колата дали ще издържи толковаНамерих комплект големи и малки за 150 долара Денсо по-добри ли са като пърформънс. Тях ги има за 108 долара комплекта. Как ви се виждат тези цени? Има ли смисъл да се сменят и малките свещи, след като тук форумни корифеи поддържат тезата, че едва ли не функцията на малките клони към нула в актуалните конфигурации на Туин Спарк. Има ли проблем да се сменят поетапно-първо големите и после малките. Или малките да са бюджетни.
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеСмени си само големите с хубави (денсо иридиум).
Първоначално публикувано от ivailo rachev Покажи съобщениеЗдравей,смени само големите,както каза дигиталния.Вземи си Денсо иридиум IK20 или VK20Y,аз съм със втория модел и им дават пробег 120 хил км.,но са малко скъпички.
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеИмаш и друг вариант, продават се свещи NGK, които са с пробег 50хил. и струват 90лв.(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
Първоначално публикувано от RahzeL Покажи съобщениеа количеството което събира ?
Comment
Comment